Muziek bij de Buren Deventer keert terug!

Muziek bij de Buren Deventer keert terug!

Huiskamerfestival Muziek bij de Buren Deventer gaat voor de vierde keer van start

Laat je verrassen door de muzikaliteit en gastvrijheid van Deventer

 

Op zondagmiddag 10 december 2017 presenteert Deventer voor de vierde maal wat het te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent. Uniek aan Muziek bij de Buren is dat de optredens plaatsvinden in talloze huiskamers verspreid door de hele stad.  Hier kun je luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz tot klassiek, van singer-songwriter tot elektronische beats. Tijdens Muziek bij de Buren ontmoet je de inwoners van Deventer en maak je in de intieme sfeer van de huiskamer kennis met al het moois wat Deventer op muzikaal vlak te bieden heeft. De optredens zijn vrij toegankelijk, zodat iedereen onbeperkt kan genieten van de Deventer muzikaliteit en gastvrijheid.

 

Nationale Muziek bij de Burendag

Muziek bij de Buren is gestart, zodat muzikanten nieuw publiek ontmoeten en inwoners elkaar tegelijkertijd leren kennen. Dankzij social media staan wij in contact met de hele wereld, maar vaak kennen wij onze eigen buren niet eens. Daar wil Muziek bij de Buren verandering in brengen. Door de intieme setting van de huiskamer ontstaat persoonlijk contact tussen de muzikant, de huiseigenaar en de bezoekers. Bezoek aan één van de optredens geeft gegarandeerd een blijvende herinnering aan een warm onthaal van gastvrije en muzikale stadsgenoten.

 

Muziek bij de Buren mag zich inmiddels hét huiskamerfestival van Nederland noemen. Vorig jaar vonden er namelijk 1287 optredens plaats in 429 huiskamers verspreid over acht Nederlandse steden. Op 10 december 2017 zullen, tijdens deze Nationale Muziek bij de Burendag, deuren opengaan in maar liefst vijftien steden, waaronder Deventer.

 

Meedoen met Muziek bij de Buren?
Enthousiaste inwoners van Deventer kunnen zich vanaf 11 september opgeven als huiskamer, muzikant, of als beide! Inschrijven kan tot en met 13 oktober via de website van Muziek bij de Buren: www.muziekbijdeburen.nl